Vår service är att vi tar hand om din bil och utför de jobb som vi har kommit överens om på ett fackmannamässigt sätt. Innan vi börjar jobba lämnar vi ett prisförslag så att du kan känna dig trygg med att veta dina kostander. Om eventuella nya kostander skulle dyka upp under servicens gång kommer v igivetvis att kontakta dig och stämma av så att du inte får några okända kostnader.

Om du lämnar din bil hos oss på morgonen kan vi återkomma med ett förslag på service och vilka kostnader inom bara några timmar. Då berättar vi vad som är fel och hur vi planerar att åtgärda felet. Exakta priser kommer att lämnas så att du vet förutsättningarna för vårt jobb.

Om du är nöjd med förslaget behöver du inte göra någonting utan då har vi kvar bilen i våra lokaler och börjar jobba omgående för att fixa problemen. Givetvis stämplar vi din servicebok.

Glöm hyrbil

För att underlätta din bilservice behöver du inte hyra någon bil på egen hand under tiden som din bil är på service hos oss, utan vi tillhandahåller en lånebil till dig helt gratis.

Vi har flera olika modeller vi hyr ut som du kan välja mellan. Om alla bilar mot förmodan skulle vara upptagna kan vi erbjuda upphämtning och lämning, samt en rabatt på bilservicen i och med att hyrbil inte fanns tillgängligt den här gången. Mer information om vilka hyrbilar vi erbjuder hittar du på fliken Hyrbilar.

Vi ringer dig!

När servicen är klar kommer vi att ringa dig så att du vet att bilen är klar. När det passar dig kan du sedan komma och hämta bilen inom tre dagar. Om du däremot i förhand vet att du inte har möjlighet att komma under en viss period, ordnar vi givetvis något för dig. Samma sak gäller om man får förhinder och inte kan komma inom sagd period.

Vi lämnar givetvis garanti på utfört jobb och jobbar enbart med bra reservdelar från kända tillverkare. Kvitto lämnas självklart på alla jobb samt en utförlig specifikation om vad som har gjorts. Däckbyte kan också ordnas och då erbjuds även däckhotell för dina vinter- och sommardäck.

Vårt löfte

Många skräckhistorier går om bilservicefirmor som lämnar tillbaka bilar utan att ha genomfört vad man kommit överens om, samtidigt som de tar betalt för full service.

På RPM Bilservice jobbar vi inte så. Vi tycker det är kul att jobba med bilar, och arbetar bara med människor som ser fram emot att ta hand om just din bil. Kommer du in till oss garanterar vi att du känner dig välkommen, och vi hoppas alltid på en långsiktig relation med våra kunder.