Vi jobbar givetvis bara med stora och seriösa försäljare som har ett brett sortiment av produkter i toppkvalitet och med hög finish.

Avgassystem

Avgassystem från Ferrita, Mufflex och Klarius. Dagens bilar har ofta sämre avgasystem än tidigare. Därför är det ofta det första som behöver åtgärdas på en ny bil.
De ersättningrör som vi byter till är i absolut bästa finish och kvalité så att du inte ska behöva oroa dig om att behöva göra ett nytt byte bara inom några år. Om det mot förmodan skulle krångla efter byte, behöver du inte oroa dig. Vi erbjuder givetvis garanti som täcker eventuella problem efter utfört jobb.

Belysning

Belysning är en otroligt viktig del på en bil, särkilt i vårt mörka klimat. Därför tycker vi att billjus ska vara av högsta kvalité och jobbar med kända leverantörer som Sirius, Hella och Bosch.

Bromsar

Bromsarna är bland den viktigaste säkerhetsutrustningen på din bil. En bil utan funktionsdugliga bromsar är en stor fara för både dig som förare och övriga trafikanter.
Tyvärr slits de ofta i högt tempo eftersom våra vägar kan vara snöiga, fuktiga och smutsiga. Det tillsammans med vägsaltet om vintern gör att rost och oxidering snabbt bryter ner dina bromsar.
Om du ska byta bromsar rekommenderar vi några av våra märken; Bendix, Ferodo eller Remsa.

Bilbatterier

Bilbatterier är en del i bilen som man ofta glömmer bort och bara tänker på när det är för sent. Det vill säga när man står på en parkering och bilen vägrar starta för att det är dött.
De batterier som vi tycker bäst om och som vi gärna säljer till dig kommer från Duracell, Exide och CTEK.

Övrigt

Har du några övriga saker på din bil som du önskar ska åtgärdas? Inga problem. Service innebär inte alltid att man fixar alla olika eventuella fel med en bil, utan det finns ett visst antal aspekter som åtgärdas beroende på hur långt din bil har gått. Men om du har några övriga önskemål som du vill att vi ska titta på utöver standardservicen är det bara att säga till så gör vi vårt bästa för att anpassa oss efter dig.