Hyrbilar genom Ridebite

För att du ska slippa behöva oroa dig för hyrbil när du lämnar in din bil på service, har vi valt att erbjuda gratis hyrbilar upp till fem arbetsdagar. Vi använder Ridebite för att förmedla hyrbil vilket gör att vi inte behöver egna hyrbilar. Ridebite är nämligen en ny tjänst där man kan hyra bil genom sin granne. Främst är det bilar som ägs av boende i närområdet som används eftersom det gör hela processen smidig. Så istället för att vi ska behöva köpa en pool av hyrbilar som vi ska ha stående hos oss så letar vi reda på en bil till dig som finns hos någon boende i närheten. Bra för oss, miljön och dig.

Kontakta oss idag för att boka service med hyrbil. Om det mot förmodan inte skulle finnas några lediga bilar, erbjuder vi istället upphämtning och lämning, samt en rabatt eftersom att du inte fick låna en bil den här gången. Vi försöker alltid ge dig en hyrbil som ligger i samma klass som bilen du lämnar in, men vill du hyra någonting som ligger lite högre går det givetvis att ordna.

Nedan listar vi några av de bilar vi kan ordna till dig medan din egen är på service.

Volvo XC70

Fyrhjulsdriven crossover med goda lastutrymmen och god körekonomi. Finns gott om plats och möjligheter för barnstolar, samtidigt som säkerheten är mycket hög. Vi har även tillbehör som takboxar och lasthållare som gör bilen ännu mer praktisk. Volvo XC70 brukar vi erbjuda dig som till exempel har en Audi A6 eller BMW 5-serie.

Volvo V40

Halvkombi med mycket goda köregenskaper och sportig känsla bakom ratten. V40 är även den utrustad med Volvos påtagliga säkerhetsfunktioner som exempelvis City Safety, som förbereder bromsarna för snabbare respons vid farliga situationer, eller bromsar automatiskt om du inte hinner. Har även gott om underhållning med bra ljudsystem och Volvos “Sensus”-system där du kan surfa på internet, koppla upp dig till WiFi och mycket mer. Volvo V40 kan vi erbjuda dig om du har exempelvis en Audi A3 eller Mercedes A-klass

SEAT Ibiza

Liten, kompakt och ekonomisk bil med låg förbrukning. Ibiza är trots sin storlek mycket trevlig på vägarna och har har gott om utrustning som backkamera, navigation och trötthetsvarnare. Med 6,5-tumsskärmen kan du koppla upp din iPhone eller Androidtelefon för musikuppspelning och mycket mer. Bilen har även goda säkerhetsegenskaper, som till exempel multikollisionsbromsar som automatiskt bromsar bilen efter olycka, och krockkuddar i bilens sidor, samtidigt som trötthetsvarnaren övervakar förarens koncentration och varnar om det upptäcker att man behöver ta en paus. Vi brukar erbjuda SEAT Ibiza till dig som har en Volkswagen Golf, Skoda Fabia eller liknande.

Volkswagen Tiguan

Tiguan är den medelstora SUVen som klarar av komfortabel körning på alla väglag. Trots sin storlek ligger förbrukningen på låga 5,7 liter/100 km under blandad körning, och Tiguan är standardutrustad med fyrhjulsdrift. Med Lane Assist uppmärksammar bilen dig om att du är påväg att oavsiktligt lämna ett körfält, samtidigt som Park Assist hittar en parkeringsficka åt dig och manövrerar sedan in själv, allt du behöver göra är att kontrollera gasen och bromsen. VW Tiguan ger vi vanligtvis dig som lämnar in din SUV på service, men finns även tillgänglig för de som har liknande crossover-modeller och är i behov av ett mer terränganpassat fordon.

Volkswagen Passat

Passat är Volkswagens populära sedanmodell som vi brukar erbjuda dig som kommer med exempelvis en Volvo S80 eller Audi A8. Passat kommer med mycket goda säkerhetsfunktioner och erbjuder även hög nivå av körglädje. Samtidigt är förbrukningen låg och med gott om lastutrymme är bilen väldigt praktisk.